BulltechTM - Perusahaan

BulltechTM  yaiku Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional China. Komitmen kanggo R&D, produksi lan adol peralatan aplikasi laser, kanthi teknologi optik inti utama, Bulltech nyedhiyakake Pabrik Aditif Laser Industri lan Solusi Laser kanggo pelanggan global udakara 20 taun, tutupan jaringan penjualan lan layanan liwat 20 negara lan wilayah.

  • about-us-img

    20+

    Pengalaman Industri

    30+

    Paten Inventasi

    2000+

    Pelanggan